ЛАСКАВО ПРОСИМО! Семенівська ЗОШ І-ІІ ступеней Близнюківської районної ради Харківської області.


Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

Дякуємо EDUkIT за наш сайт!

/Files/images/DSCN0887.JPGШкола.

  • Рік заснування. Школу засновано на прикінці 19 століття, а нове двоповерхове приміщення споруджено у 1977 році.
  • Директор ЗНЗ. З 2002 року директором закладу працює Рекота Володимир Олександрович, який має вищу освіту за спеціальністю вчитель трудового навчання, спеціаліст Першої категорії, педагогічний стаж 22 роки.

/Files/images/DSCN0781.JPGпедагогчний колектив

  • Педагогічний колектив. Працює 9 педагогів, з них 9 осіб мають вищу освіту. За кваліфікаційною категорєю: 7 - "І-категорія", 2- "ІІ категорія",

/Files/images/DSCN1644.JPG

  • Підвіз учнів. Підвіз учнів і вчителів здійснюється за рахунок бюджетних коштів автотранспортом відділу освіти. До школи підвозять 18 учнів двоє з с. Дубове (5км.) та по території с.Семенівка (6км.)
  • Матеріально технічне забезпечення. До послуг учнів 13 навчальних кабінетів, спортивна зала.спортивний майданчик,майстерня,їдальня,бібліотека. За рахунок обласного бюджету встановлено один компютерний клас (4+1ПК).Бібліотечний фонд нараховує 5800 примірників художньої та навчальної літератури.
  • Творчий потенціал. Педколектив працездатний , успішно працює над реалізацією проблеми "Використання інтерактивних технологій для створення комфортних умов навчання і розвитку творчої особистості."

Питання? Відповідь!

Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.